Arke ! Zo boek je voordelig
Voor een waanzinnige vakantie moet je bij Arke zijn, want deze reisorganisatie is expert in het samenstellen van onvergetelijke vakanties. Of je nu lekker wilt luieren, heerlijk actief bezig wilt zijn, of cultuur wilt snuiven. Het kan allemaal en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Aanbiedingen van Arke

Reisorganisatie Arke is opgegaan in de groep van Tui, maar wanneer je bij deze organisatie boekt krijg je nog steeds een uitstekende service en garantie op een onvergetelijke vakantie. De volgende vakanties kun je boeken bij Arke en Tui:

Zomervakanties
Of je nu naar midden Amerika wilt, de Canarische eilanden of het Europese vaste land. In al deze gebieden weet deze reisorganisatie haar weg. Met de leuke hotels en resort, heb je altijd wel een vakantie om naar uit te kijken. Bekijk hier het assortiment zomervakanties.

Verre reizen
Geen land is te ver voor deze specialist in verre reizen. Wil je naar de Verenigde Staten, geen probleem. Japan, Australie en Zuid Afrika behoren ook tot het bijna dagelijkse assortiment van TUI.

Wintersport vakanties
Ben je het liefst in de sneeuw te vinden, kijk dan eens bij het wintersport assortiment. Deze wordt nu al aangeboden voor het komend sneeuwseizoen. Vast en zeker eindeloos sneeuwpret. En ben je na een inspannende dag toe aan een drankje. In de leuke dorpjes en luxe hotels waar je kunt boeken krijg je alles wat je wilt.

Vakanties in vakantiehuizen
Ook voor vakanties in eigen land ben je hier aan het juiste adres. Want voor een lekker weekendje of weekje weg heb je ook in Nederland keuze genoeg. Boek bij verschillende vakantieparken, met uiteenlopende faciliteiten er is altijd wel een park wat bij jou wensen past. Ga je liever iets verder weg, ook dat kan. Want ook vakantiehuizen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Oostenrijk behoren tot het assortiment aan keuzes.

Zo boek je het voordeligste

 

Het voordeligste boek je zonder haast, ruim van tevoren en met een goed vakantieplan. Want dan zijn de prijzen scherper en krijg je ook exact wat je hebben wilt. Wacht je te lang bijvoorbeeld op een last minute, dan heb je vaak dezelfde scherp prijs als, wanneer je vroeg boekt. Alleen niet de keuzevrijheid. Onderzoek van de Consumentenbond heeft uitgewezen dat je het beste kan boeken 4 maanden voor vertrek. De reisorganisaties en vliegmaatschappijen zijn dan het meest genegen om een goede korting te bieden. Wat ook helpt is ervoor zorgen dat je voldoende faciliteiten hebt, tijd is geld en vooral op vakantie zeer kostbaar. Beknibbelen op luxe als een vaatwasser, wasmachine, ontbijtservice is een keuze. Maar als je maximaal wilt genieten, dan kan het een overweging waard zijn. Je hebt dan alle tijd om te genieten van je vakantie.

Tips voor om extra te genieten

Ga je met kids, zorg er dan voor dat er voldoende te doen is in en rond je vakantieadres. Denk aan en zwembad, speeltuin of pretpark. Zijn de kids happy, dan ben jij dat vaak ook en dan kunnen jullie samen genieten. Ook is de vakantie niet het moment om aan thuis of werk te denken. Gebruik daarom je mobiele telefoon alleen als het nodig is, niet om te Facebooken, Appen of surfen. Je hebt net veel geld voor deze vakantie betaald om juist weg te zijn van die dingen. Laat je lichaam en hersenen tot rust komen. Zodat je er daarna weer fris tegenaan kan. Dat helpt om stress te voorkomen en zal je werklust later zeker ten goede komen.

hotels italie Arke