Het merendeel van de Nederlanders die op vakantie gaan in het buitenland, kiezen voor een verblijf in een hotel, appartementencomplex of op een camping. Over het algemeen worden deze vakantie verreweg het meest aangeboden door organisaties. Topic Travel gooit het over een andere boeg en verhuurt vakantiehuizen in diverse Europese landen. Door hier een vakantie te boeken heb je ook in het buitenland dus lekker je eigen plekje en hoef je niet in een druk hotel of op een drukke camping je vakantie door te brengen.

Mooie huizen voor betaalbare prijs
Indien je overweegt om je vakantie bij Topic Travel te boeken, hoef je er niet bang voor te zijn dat je in een vervallen huis terechtkomt. De organisatie is namelijk gespecialiseerd in de verhuur van de betere vakantiewoningen. Door de jaren heen is Topic Travel te weten gekomen wat er allemaal te koop is en wat de vakantiegangers belangrijk vinden. En ze zijn aangesloten bij de SGR. Verder sta je rechtstreeks in contact met de eigenaar waar je woning van huurt. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel geld betaalt voor het huren van een vakantiehuis.

Controle van de huizen
Dagelijks zoeken verhuurders van huizen contact met Topic Travel om hun huis door de organisatie te laten verhuren. Acht van de tien huizen worden echter afgewezen, omdat deze niet aan de hoge kwaliteit van Topic Travel voldoen. De huizen die wel door de selectie komen, worden zorgvuldig geïnspecteerd door medewerkers van het bedrijf. Er worden dus enkel huizen verhuurd die Topic Travel zelf goed kent. Om de kwaliteit te waarborgen, wordt een huis jaarlijks gecontroleerd. Op deze manier wil Topic Travel voorkomen dat mensen geen waar voor hun geld krijgen.

Mogelijkheden
Topic Travel biedt verschillende soorten huizen aan in diverse Europese landen. Zo kun je bijvoorbeeld een huis huren in Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Tsjechië. Je kunt hier dus voor zowel een zomervakantie als voor een wintersportvakantie terecht. De soorten huizen die aangeboden worden zijn ook bijzonder divers. Zo is het mogelijk om een appartement te huren waarbij je bijvoorbeeld het zwembad deelt met anderen, maar je kunt ook een villa huren met alles erop en eraan. Je kunt dus helemaal zelf je ideale vakantie samenstellen.

Je krijgt wat je ziet
Veel reisorganisaties proberen klanten te lokken met aantrekkelijk foto’s van het verblijf of de omgeving, maar dat is bij Topic Travel niet het geval. Hier krijg je namelijk daadwerkelijk wat je ziet op de foto’s die bij het huis weergeven worden. Er wordt bijvoorbeeld geen foto gemaakt vanuit de beste hoek van een huis, zodat het flatgebouw wat een paar meter verderop staat net buiten beeld valt. En wanneer er gesproken wordt van een rustige ligging, doelt Topic Travel niet op een naastgelegen kerkhof.

Wat kun je verwachten?
Om er zeker van te zijn dat je daadwerkelijk krijgt wat er beloofd wordt, kun je de ervaringen van eerdere klanten van Topic Travel op NederlandReview bekijken. Hier zijn beoordelingen en reviews achtergelaten om toekomstige klanten van de organisatie een goed beeld te geven. Op basis van deze reviews kun je uiteindelijk zelf bepalen of het een goed idee is om je vakantie bij Topic Travel te boeken.

Ook interessant