Individuele fietsvakanties in Europa en Azië

Een actieve vakantie maakt uw hoofd leeg en zorgt ervoor dat u weer helemaal oplaadt. Er zijn diverse soorten actieve vakanties, waaronder bijvoorbeeld fietsvakanties en wandelvakanties, individueel of als groepsreis.

Een fietsvakantie is voor veel mensen een toegankelijke keuze. Op de fiets bent u aanzienlijk sneller dan wandelend, waardoor u langere routes kunt afleggen en méér ziet van uw bestemming. Fietsen is voor veel mensen heel geschikt: ook met lichamelijke klachten is fietsen vaak geen probleem, en fietsvakanties met elektrische fietsen worden ook op steeds meer plekken mogelijk. Uw bepakking hoeft u niet zelf mee te dragen, daarvoor kunt u gebruik maken van fietstassen en/of bagagevervoer.

FIETSVAKANTIE VAN EIGEN-WIJZE REIZEN

Al sinds 1986 organiseert Eigen-Wijze Reizen volledig verzorgde individuele fietsvakanties. U geniet van alle vrijheid omdat u op pad gaat zonder gids, gewapend met slechts een uitstekende kaart en routebeschrijving. Daar staat tegenover dat de reis wel tot in de puntjes verzorgd is: overnachtingen in gezellige hotels zijn voor u geregeld, maatwerk op de route of de reisduur is mogelijk en de trektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer.

Eigen-Wijze Reizen organiseert fietsvakanties in heel Europa en heeft bovendien een aantal verre bestemmingen in Azië en de Antillen. Of u nou kiest voor een fietsvakantie Bodensee of liever op pad gaat richting Cambodja of Thailand, voor iedereen is er wel een geschikte reis beschikbaar. Voor meer informatie over een specifieke vakantie kunt u uiteraard even contact opnemen.

Steeds meer mensen kiezen voor een actieve vakantie waarbij er genoten wordt van de fantastische omgevingen en waarbij men zoveel mogelijk van de wereld ontdekt. Het is tevens verstandig om vooraf de recensies van mede-reizigers te bekijken. Zo weet u zeker dat u de belangrijkste en mooiste plekken van de vakantie bezichtigd. Wilt u meer informatie over een fiets- of wandelvakantie bekijk dan de links.