Vakantiehuis Ardennen: opties

De Belgische Ardennen zijn heel mooi, de natuur is er echt prachtig. De Ardennen is een verzamelnaam voor verschillende gebieden, er zijn veel heuvels en er wonen weinig mensen. U kunt in de Ardennen een actieve of rustige vakantie genieten. Mountainbiken, wandelen en nog veel meer activiteiten zijn er mogelijk. Als u een actieve persoon bent, dan zult u werkelijk genieten als u een vakantiehuis huurt dat gelegen is in de Ardennen. De natuurlijke omgeving biedt vele mogelijkheden voor een sportieve vakantie in de Ardennen, maar u kunt hier ook van een ontspannen vakantie genieten.

Vakantiehuis Ardennen: activiteiten

U kunt een vakantiehuis Ardennen huren met een comfortabele woonkamer, een prachtig terras met meubels. Ook kan u zich als toeschouwer heel goed verpozen. Als u wilt mountainbiken, moet u La Roche en Ardenne bezoeken. Ook kunt u er kajakken en zeilen. Deze activiteiten zijn zeer populair voor de liefhebbers van een sportieve vakantie in België.

Saint-Hubert is een andere toeristische trekpleister in de Ardennen. De bosrijke omgeving is een attractie op zich. U kunt er jagen in de bossen. De basiliek van St. Hubert is al jaren een bedevaart en erg beroemd in Europa. Veel mensen komen voor een religieuze cultuur vakantie in de Ardennen terecht. Er zijn dan ook veel kapelletjes langs de weg.

Vakantiehuis ArdennenEen vakantie in de Ardennen is ook geschikt voor een culturele vakantie in België. Ga bijvoorbeeld het Reinhardstein kasteel bezichtigen van Ovifat. Het is één van de vele kastelen in België. Dit kasteel staat op een rots in de vallei van een rivier en is het hoogste kasteel van België. Het dorp maakt deel uit van het indrukwekkende natuurgebied van de Hoge Venen. In het centrum van Bouillon is er ook een groot kasteel, namelijk: het kasteel van Bouillon in de Semois. Dit kasteel is afkomstig uit de 8e eeuw en heeft een zeer rijke geschiedenis, met Godfried van Bouillon in de hoofdrol. Dit kasteel werd in de tijd van Godfried van Bouillon verkocht om een kruistocht te financieren.

De Ardennen bieden trouwens ook moderne wellness en spa faciliteiten. U kan zelfs een vakantiehuis Ardennen huren mét wellness faciliteiten in uw vakantiewoning. Er bestaan heel veel soorten vakantiewoningen die u kunt huren als vakantiehuis Ardennen, om ze allemaal te bekijken moet u zeker de aanbieders aan de rechterkant uittesten. U zult er beslist geen spijt van krijgen als u een vakantiewoning Ardennen huurt.

Ook interessant