Vakantiehuis Duitsland: voordelen

Een vakantiehuis in Duitsland zal u een aantal unieke voordelen bieden die een verblijf in een hotel u niet bieden. Uw vakantiehuis Duitsland wordt werkelijk uw huis ver weg van thuis. In dit artikel leest u enkele voordelen die een vakantiehuis Duitsland heeft, ten opzichte van een Hotel.

Vakantiehuis Duitsland: meer ruimte

In plaats van een kleine hotelkamer, zorgt een vakantiewoning ervoor dat het hele gezin comfortabel onder hetzelfde dak verblijft. Iedereen kan genieten van zijn volledige privacy. Een vakantiehuis Duitsland is ook helemaal geschikt voor een langer verblijf. Kijk voor actuele acties van Arke op deze pagina.

Vakantiehuis Duitsland: meer voorzieningen

Vakantiehuis Duitsland winterVakantiewoningen bieden meestal meer voorzieningen dan hotels. Er is een volledig uitgeruste keuken, een grote eetkamer, een gezellige woonkamer, meerdere slaapkamers, een balkon en een zeer mooie tuin of zelfs een zwembad. In sommige vakantiewoningen zijn er ook wellness mogelijkheden beschikbaar. Ook mag u bij sommige vakantiehuizen uw hond meenemen. Als u een huisdier heeft, moet u altijd goed controleren of dit dier wel toegelaten is in de vakantiewoning. Slechts een beperkt aantal vakantiewoningen is voorzien voor een huisdier.

NOVASOL Vakantiehuizen in Duitsland

Vakantiehuis Duitsland: meer privacy

Vakantie woningen bieden meer rust aan de huurders in tegenstelling tot de lawaaierige omgeving die meestal aanwezig is in veel hotels. Privacy is één van de grootste redenen om te kiezen voor een vakantiewoning Duitsland. Dit land heeft een prachtige natuur, waar u helemaal tot rust komt!

Vakantiehuis Duitsland: Duitse sfeer

Je ervaart zo het echte, Duitse leven als u een reis maakt in Duitsland. Vakantiewoningen bieden een groot verschil met de typische resorts of hotels. Een resort heeft een beperkte omgeving. Als je verblijft in een gewoon vakantiehuis, kun je genieten van het dagelijkse leven van een klein, Duits dorp. Zo ontmoet je andere vakantiegangers en mensen in de buurt. Ook het lokale volk is er zeer vriendelijk als je door de straten wandelt of winkelt in het dorp.

NOVASOL Vakantiehuizen in Duitsland

Vakantiehuis Duitsland: vereisten

Veel eigenaren van vakantiewoningen in Duitsland eisen een verblijf van minimaal 3 dagen om hun vakantiewoning te kunnen huren. In Duitsland kan je heel wat zien op het gebied van cultuur en prachtige landschappen. Je kunt er lange wandelingen maken of gewoon gaan fietsen langs groene velden. Je kunt naar de kratermeren van de Eifel gaan, of je kunt gaan wijnproeven (bekijk hier een lijst van wijngebieden in Duitsland). Dit laatste is natuurlijk ook een leuke en lekkere bezigheid. Als je een vakantiehuis Duitsland huurt, zal je veel meer zien en meemaken, dan wanneer je “opgesloten” zit in een hotel. Kijk hier meer info over Duistland.

Op reis vanaf Duitsland

Vertrek je vanaf duitsland naar je vakantie bestemming. Dan is het vliegveld in Bremen een ideaal vliegveld, het is snel te bereiken, niet te groot en dus lekker comfortabel. Kom je met de auto kijk dan eens bij parkeren bij Bremen Airport.

Ook interessant