Vakantiehuis Italie

 Vakantiehuis Italië

Vakantiehuis Italië: topbestemming

Als je van plan bent om op vakantie te gaan naar Italië, dan is het ideaal om een vakantiehuis Italië te boeken. Rome, Venetië en Florence zijn enkele, zeer populaire steden waar je Italië ten volle kunt ervaren. De prachtige natuur met de heuvelachtige landschappen, de middeleeuwse dorpjes en het zachte klimaat maken Italië tot een top vakantiebestemming. Heerlijk eten en ook genieten van de heerlijke wijnen maken Italië tot een waar oord om helemaal te ontspannen en van het leven te genieten.

Vakantiehuis Italië: soorten

Er zijn verschillende type vakantiehuizen te huur in Italië. Ze worden verder in dit artikel voor u besproken.

Een agriturismo betekent een vakantie op de boerderij, maar dit type vakantieverblijf kan variëren van eenvoudig en rustiek, tot een niveau van verfijning dat op een lijn is met elk vijf-sterren hotel. Een agriturismo vakantie kan een geweldige manier zijn om een andere kant van Italië te ervaren.

Een verblijf in een toeristische trekpleister als het hart van Florence en Rome is onvergetelijk. Maar je kunt als alternatief een wandeling langs een strada bianca (onverharde weg) nemen die zou kunnen leiden naar een klein landelijk gehucht of een lokale fiësta, met voedsel en wijn door dorpelingen geleverd voor een paar euro’s, met ook muziek en dans.

Vakantiehuis Italie boeken 300x200 Vakantiehuis ItaliëBij het kiezen van een vakantiehuis Italië gaan uw gedachten ongetwijfeld ook uit naar een vakantiehuis aan zee in Italië. De zeer luxueuze vakantiehuizen zijn er legio te huur. U kan er ook een landhuis bij de heuvels, een Venetiaanse villa, een voormalig klooster of een middeleeuwse burcht huren. Of wat denk je van een Trullo? Misschien zoekt u naar mooie vakantievilla’s op Sicilië waar u kunt reizen naar schilderachtige dorpjes of wandelen maken langs het strand, met de wind die heerlijk waait. Er zijn vele accommodaties in Italië die tegemoet kunnen komen aan al uw wensen, zoals hutten, huisjes, appartementen, particuliere woningen, luxe villa’s en ook strandhuizen. Een huis huren in Italië is geen eenvoudige taak, niet omdat je geen keuze genoeg hebt, maar juist omdat je zo een grote diversiteit aan vakantiehuizen te huur hebt. Dit maakt het kiezen van een vakantiehuis Italië geen gemakkelijke taak.

Vind ook makkelijk een italiaanse vakantie via Campoala kijk hier aanbiedingen

https://www.campoala.com/nl/camping/camping-residence-village

 Vakantiehuis Italië